Van vroeger tot nu

Van vroeger tot nu

Impacto is in 1988 opgericht en richtte zich in eerste instantie met name op het uitzenden van personeel aan het bedrijfsleven, overheid en zorgverleners. Al snel bleek dat opdrachtgevers behoefte hadden om meer facilitaire diensten uit te besteden. Middels het zusterbedrijf Securitas (opgericht in 1981) werden reeds beveiliging- en bewakingsdiensten aangeboden. Hier zijn onder de groepsnaam Impacto vervolgens schoonmaak, bode en koeriersdiensten bijgekomen.

In de loop van de tijd heeft Impacto daarnaast een aantal succesvolle HR-services ontwikkeld: Impacto Recruitment, HR consultancy voor hoger kader posities en Impacto contracting; specifieke maatwerkoplossingen aan bedrijven, die bepaalde werkzaamheden niet behorende bij de kernactiviteiten, willen outsourcen.

In de afgelopen 25 jaar is Impacto samen met zusterbedrijf Securitas uitgegroeid tot de grootste aanbieder van HR- en facilitaire services te Curaçao met meer dan 700 vaste medewerkers in dienst. Daarnaast zijn er dagelijks via de uitzend- en detacheringsactiviteiten meer dan 500 flexibele medewerkers aan de slag.

Door een betere toegang te bieden tot de wereld van werk op Curaçao helpen wij werkzoekenden mogelijkheden te creëren en kansen beter te benutten. Daarnaast maken wij het voor bedrijven mogelijk om hun beschikbare capaciteit beter in te zetten.