Salarisadministratie & Payrolling

Personeel gezocht?

U bent op zoek naar personeel? Zowel voor tijdelijk personeel, vast personeel en contracting bent u bij Impacto op het juiste adres. U kunt uw vacature direct online plaatsen, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Ook kunt u zelf contact opnemen met onze vestiging. We gaan graag met u in gesprek.

Salarisadministratie & Payrolling

Uw Salarisadministratie onze zorg!

Wilt u (een gedeelte van) uw personeel zelf in dienst houden, maar toch meer tijd over houden om te ondernemen?

Dat kan door dit door uitbesteden van de Salarisadministratie aan Impacto. De salarisadministrateurs van Impacto zijn te allen tijde op de hoogte van alle wijzigingen binnen cao’s en het arbeidsrecht op Curacao. Zo informeren wij u op een proactieve wijze en zorgen ervoor dat u niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

 

Payrolling een volgende stap

Payrolling via Impacto houdt in dat u de salarisadministratie èn het werkgeverschap uit handen geeft. De werknemer treedt in dienst bij Impacto en wij zorgen voor de arbeidsovereenkomst en een tijdige en juiste uitbetaling van het salaris.

U bent zelf verantwoordelijk voor de werving en selectie van de werknemers, verzorgt de personeelsplanning en onderhoudt het dagelijkse contact. Daarnaast worden alle zorgen en risico’s bij ziekte en ontslag overgenomen door Impacto. U heeft als ondernemer geen omkijken meer naar ontslagprocedures, ziekteverzuimbegeleiding en alle overige verplichtingen die een werkgever heeft. Dit alles zonder een afstand te creëren tussen u en de werknemer.